Menu Sluiten

Speeltuin Kabelbaan

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Van speeltoestel tot valdemping

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin.

Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking. U kan bij ons terecht voor de grondwerken van uw speeltuin, aankoop en installatie van speeltoestellen, valdempende rubbervloeren, rubbertegels, kunstgras en andere valdempende ondergronden. Veiligheid, creativiteit en kwaliteit staan bij ons voorop.

Wij hebben alles voor uw speeltuin, ja echt alles

Ontdek ons ruim aanbod aan diensten en producten:

87709198770919

Meer info

tags: Aanleg Speeltuin – Houtsnippers Voor Speeltuin – Inplanting Speeltuin – Natuurlijke Speeltoestellen – Outdoor Fitness Installatie – 

Wenst u meer info over speeltuin kabelbaan kijk dan vlug op https://www.dadiplay.be/ | Speeltuin Kabelbaan

Speeltuin | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Speeltuin kabelbaan

menu home appartementen studio personen appartement personen appartement personen toren van het kasteel camping kampeerplaatsen faciliteiten tarieven plattegrond omgeving leuke dorpen en steden de natuur in sportief en actief met het gezin evenementen het kasteel contact contactgegevens amp kaart nieuws fotoalbum reserveren met het gezin niets leuker dan er een dag op uit te gaan met het hele gezin. Van attractiepark en wildpark tot cultuur… Zowel de kleinste als wat oudere familieleden hoeven zich geen moment te vervelen. Laat uzelf verrassen door de veelzijdige omgeving speeltuin kabelbaan bestellen Op het terrein bevinden zich een kleine speeltuin tafeltennistafel en jeu de boules banen. Kinderen kunnen spelen in he.

azur en ardenne fr nl en menu kamers het domein vakantiewoningen vergaderen wellness culinair activiteiten foto gallerij contact nieuwsbrief kamers comfort superior pbm kamers junior suite familiale kamers het domein vakantiewoningen woningen personen woning personen vergaderen saphir zaal turquoise zaal cleste zaal lazuli zaal wellness ontspanning zwembad massage culinair restaurant majorelle indigo bar lazuli zaal activiteiten wellness marine het domein in de omgeving foto gallerij contact nieuwsbrief facebook twitter instagram avis tarief promoties rservation maison rservation chambre wellness marine het domein in de omgeving het domein teneinde maximaal van uw verblijf of van uw vakantie te genieten biedt azur en ardenne u verschillende activiteiten voor op het domein zelf. Speeltuin met kabelbaan schommels glijbaan …. Tafeltennis ptanque baan amerikaanse pool biljart en meer…. eventuele materialen voor het beoefenen van de activiteiten is eenvoudige op aanvraag beschikbaar aan de receptie tegen waarborg. veel plezier kamers comf.

Inlichtingen over Speeltuin kabelbaan

home recreatie brasseriekaart feesten fotos over ons contact amp route kinderfeestjes binnenspeeltuin speeltuin minigolf masdoolhof draadloos internet extra parking huifkartochten wandelen en fietsen speeltuin de nieuwe grote speeltuin zandbak kabelbaan en allerlei andere leuke activiteiten brengen de kinderen zeker in de zevende hemel de speeltuin bevindt zich direct naast de terrassen zodat u indien nodig de kinderen niet uit het oog kunt verliezen bekijk onze keuze in speeltuin kabelbaan De hele tuin is omheind en de kinderen kunnen er veilig spelen terwijl u geniet van de zon en een fris drankje met een lekker hapje op het terras. Voor de allerjongsten voor de allerjongsten bevinden zich talloze speeltoestellen op maat vlakbij de terrassen. Zo ontsnappen de kapoenen geen seconde aan het wakend oog van moeder of vaderlief er werd ook een loopbruggetje genstalleerd. Hiervan werd al veel gebruik gemaakt grote speeltoestellen glijbanen schommels een kabelbaan en nog zoveel meer toestellen maken he.