Menu Sluiten

Valzand

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Van speeltoestel tot valdemping

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin.

Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking. U kan bij ons terecht voor de grondwerken van uw speeltuin, aankoop en installatie van speeltoestellen, valdempende rubbervloeren, rubbertegels, kunstgras en andere valdempende ondergronden. Veiligheid, creativiteit en kwaliteit staan bij ons voorop.

Wij hebben alles voor uw speeltuin, ja echt alles

Ontdek ons ruim aanbod aan diensten en producten:

87709198770919

Informatie over valzand:

Valzand is een soort zand dat op speelplaatsen wordt gebruikt. Het belangrijkste doel ervan is de botsenergie te absorberen en de klap op te vangen. Het meest effectieve valzand is een zand dat dicht en losjes verpakt is, waardoor de deeltjes bij de botsing kunnen bewegen. Het wordt vaak gebruikt in parken, speeltuinen en andere openbare plaatsen, zoals zwembaden. Dit artikel geeft informatie over valzand en legt uit waarom dit een goede keuze is als valondergrond voor uw speel en sport omgeving.

Het meest populaire gebruik van valzand op speelplaatsen is om schade door vallen te voorkomen. Een stevig, dicht oppervlak zal meer schade toedienen bij een val dan een zandoppervlak dat absorberend werkt. Dit betekent dat er bij de botsing meer krachten wor.

Meer info

tags: Aanleg Speeltuin – Houtsnippers Voor Speeltuin – Inplanting Speeltuin – Natuurlijke Speeltoestellen – Outdoor Fitness Installatie – 

Wenst u meer info over valzand kijk dan vlug op https://www.dadiplay.be/ | Valzand

Speeltuin | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Valzand

home speeltoestellen speeltoestellen alle speeltoestellen speeltoestellen combinatietoestellende speelcombinaties zijn er in alle formaten en alle vormen. Ze zijn verkrijgbaar in een specifiek thema en bieden speelplezier voor meerdere kinderen tegelijk. Combinatietoestellen zijn verkrijgbaar in diverse materialen en zijn een ideale eyecatcher valzand voor uw firma op maat Het voordeel aan combinatietoestellen is dat ze meerdere activiteiten aanbieden in n toestel. Natuurlijke speeltoestellenmet robinia toestellen zorg je voor een natuurlijke uitstraling in uw speeltuin. De palen zijn van een sterke duurzaamheidsklasse en volledig onderhoudsvrij wat bedoelen we met valzand Er is een zeer groot aanbod van wip tot schommel van glijbaan tot heuse speelcombinaties. Rolstoeltoegankelijke speelcombinaties trampolinesniets zo .

.

Inlichtingen over Valzand

.